Velkommen

Velkommen til min blogmandag den 14. maj 2012

Farvelægning med Distress ink

Mand og børn tog i weekenden på familiebesøg i Vestjylland, så blev der tid og ro til at jeg kunne forsøge at genskabe lidt kreativitet. Den skulle stå på leg med farvelægning med Distress ink pads. Startede torsdag med at køre en smut forbi Gitte i Hobbyboden for at erhverve mig lidt godter. Som altid var Gitte hjælpsom og guide mig i alle mine spørgsmål.
Er bare så glad for min nye karusel. Den står og pynter på mit scrapbord med alt det mest nødvendige værktøj.
Lidt godter der var i karusellen. Blandt andet en del halvperler.
Vil gerne have alle farverne, og dette er et skridt på vejen. :-)
Her er så hvad jeg fik lavet. Det ser ikke ud af meget, men er faktisk godt tilfreds. Man siger jo at øvelse gør mester og må da indrømme at der er lang vej endnu. Det var rigtig sjovt og det er klart noget jeg vil øve mig mere i. Startede med at bruge min vandpensel, men det synes jeg ikke var nogen stor succes. Så jeg startede bilen og kørte ind til Rønde hvor vi har en lille hobbybutik og købte et par pensler og et par andre små ting. Hjemme igen gik jeg straks igang igen. Synes det var meget nemmere med pensel, og da jeg også have købt et par kakler til farverne mindede det mig om dengang jeg malede på porcelæn. Det var bare så hyggeligt. Når jeg får lidt mere erfaring vil jeg forsøge at male blomster med 2 farver på samme tid(tage 2 farver ind i penslen som man gør når man maler på porcelæn. Det vækker så mange gode minder.
Det blev også til disse må reoler til mine Distress ink pads. Den er lavet efter inspiration fra Ravn. Mangler stadigvæk at få beklædt hylderne i den ene reol, men løb tør for papir, så må vente til i morgen tirsdag hvor jeg kan få købt noget mere.

8 kommentarer:

 1. Lækre indkøb! Den bliver du helt sikkert glad for!
  Dine første forsøg er da blevet meget gode!! Det er ikke helt nemt at farvelægge - jeg kæmper stadig lidt med det :)

  SvarSlet
 2. Skønne indkøb og sikken en lækker karrusel..
  De blevet fine de første forsøg, det tager sin tid at lærer ;)

  Smart med reolen til dine distress ink.. Så der styr på dem :)

  SvarSlet
 3. Spændene indkøb, lækker karrusel dunhar fået dig : ) det kræver en del øvelse med farvelægning men du er godt på vej : )

  SvarSlet
 4. Det var da nogle lækre indkøb. Lækker karossel.
  Fine forsøg på at farvelægge.

  SvarSlet
 5. De er da blevet rigtig fine, det er slet ikke så nemt at få lavet skygger. En god opbevarings-løsning til distress
  Hav en god tirsdag :-)

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare en lækker karrusel du har fået købt dig - og de stempler er da bare blevet flotte.

  SvarSlet
 7. Lækre indkøb!
  Ej sådan en karrusel har jeg ledt efter længe, eller noget ala. Jeg ville gerne have den fra Making Memories, men den er udgået :(
  Hvor har du købt denne henne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er købt ved Hobbyboden. Der kommer jeg det meste af mine ting. Bor ikke så langt derfra, og vil kan godt lide at "mærke" på tingene inden de kommer i kurven.

   Slet