Velkommen

Velkommen til min blogsøndag den 8. juli 2012

Fødselsdagskort fra med scrappende søstre

Har den sidste uges tid haft kort stående på min reol som først måtte åbnes i dag. Det har været hårdt og har virkelig været spændt på at se hvad der var i dem i år.
I går fejret vi min 40 års fødselsdag med grill fest for den nærmeste familie og venner. Det var en fantastisk dag med god vejr, dejlige mennesker og gode gaver (dog ingen scrapgaver). Klokken var 4 i nat inden jeg kom i seng, og må nok indrømme, at jeg overvejede om jeg ikke skulle åbne for kortene inden jeg gik i seng. Men jeg holdte stand, og ventede til jeg stod op kl. 8. Måtte dog vente lidt da drengene lige skulle synge fødselsdagssang for mig og vise mig en lille dans. :-)

I formiddags fik vi taget telt ned og hygget med børnene. Da det var tid til en middagslur for drengene valgte vi også at få en lille lur. Så da vi alle var stået op igen pakkede vi bilen og tog til stranden. Vi var ude og bade til stor fornøjelse for os alle, og det var slet ikke så koldt som frygtet. Bagefter købte vi mad ved grillbaren som blev indtaget ved vandet. Her kl. 20.30 var vi hjemme igen. En virkelig fantastisk weekend sammen med dem jeg holder mest af i denne verden - jakob og drengene.

Men er så de kort jeg har fået fra fødselsdagsgruppen på scrapssister. Alle 9 kort er fantastiske og der er så meget der skal liftes fra dem. Tak for de søde hilsner og flotte kort. Det har været med til at gøre dagen endnu mere fantastisk.

Fra Hanneby. Selvom billede ikke så godt taget så læg mærke til den lækre detalje med borden og små sten. Er overbevist om den er lavet på Sille. Afgjort noget jeg skal forsøge mig med.Fra Aka dette søde kort. er bare vilde med blomsterne.

Undskylder lige den dårlige billede kvalitet. Dette kort er fra Solveig. Man kan ikke se det, men blomsten og "tøjet" på ginen er stof. Smart ide. Den skriver jeg mig lige bag øret til en anden gang.


Fra Frk. Q i Norge kom dette kort. En anden måde at lave firkanter på. Skal klart liftes så jeg kan få brugt nogle af mine mange rester.

Dette kort er fra Anja. Lækker detalje med at bruge et baggrundsstempel til embossing. Er ikke for selv for god til bruge embossing men det er bare super flot, så det bliver liftet på et tidspukt.


Kort fra Rysse er i fantastiske farver. Er normalt ikke vild med orange, men sammensætningen her gør at det bare er vild flot. Har på fornemmelse at udskæringerne også er lavet på Sille.

Evil Eve har sendt dette flotte kort. Er vild med farvelægninge af stemplet og blomsterne. Man kan ikke se det på billedet, men når man drejer lidt på kortet så er der reflekser i det. Hvordan er det lige lavet?

Dette kort er fra Siv skole. Lækre detaljer. Er vild med sommerfuglen. Nogen der ved om det er en punch og stempel der høre sammen??

Fra Moster Olivia kom dette flotte kort. Som hun selv skriver, så er det lavet på Sille. Det er super flot mde syningerne og er vil med at at kortet har en anderledes form. Læg lige mærke til sommerfuglen og nålen - den er hjemmelavet.

6 kommentarer:

 1. Ejj hvor har du bare fået mange søde kort..
  Er specielt vild med formen på det sidste kort :)

  Stort tillykke med fødselsdagen :)

  SvarSlet
 2. Hej Anne (eller kaldes du Anne Birgitte?) Det lyder til at du har haft en hel fantastisk dejlig dag! Det er dejligt at læse, hvor meget du værdsætter de små ting i livet med dem du holder allermest af. Jeg skal da ellers også lige love for at du har fået nogle flotte kort fra gruppen! Jeg glæder mig endnu mere til det bliver min tur ;-)
  Jeg anede iøvrigt slet ikke, at du havde en blog!! Men her vil jeg glæde mig til at komme igen ;-)

  SvarSlet
 3. TILLYKKE med fødselsdagen =D
  Det lyder til at du har haft en dejlig dag.
  Sikke mange flotte og lækre kort du har fået.
  Dejligt med ny inspiration

  SvarSlet
 4. Tillykke med fødselsdagen.
  Lyder som om du er blevet fejret på behørig vis og havde en god dag.
  Lækre kort du har modtaget.

  SvarSlet
 5. Tillykke med den runde dag. Fantastiske kort du har fået.

  SvarSlet
 6. Dejligt at du har haft nogle gode dage. Har du ikke fået kort fra mig, det blev sendt i torsdags, hvis ikke må du lige give besked på Scrapsisters for så sender jeg et nyt

  SvarSlet